Wedstrijd reglement KiteStars

Wil jij je trick gerankt hebben? Dat kan! Je kan al je tricks uploaden en deze worden door team KiteStars beoordeeld.  Na het uploaden van de tricks, keuren wij deze goed en krijg je een rapportcijfer. Als dit rapport cijfer bekend is rank je automatisch mee in ons leaderboard en start je trick in de competitie.

Hoe werkt het rapportcijfer en hoe komt dit tot stand.

Score regels Jury raport (Experience points)

 1. Als je een trick 3x land heb je nieuwe een trick.
 2.  De Trick moet gefilmd zijn en is van duidelijke kwaliteit. Hierbij moet de trick in zijn volledigheid opstaan, dus afzet, trick en landing. Daarbij moeten de rechten van het beeldmateriaal van jouzelf zijn en uiteraard moet je zelf de rider zijn!
 3. Max. 40 punten per trick deze worden als volgt verdeeld:
  1. Max 10 punten voor goed gepowered.
  2. Max 10 punten voor hoogte van de trick.
  3. Max 10 punten je lichaamspositie.
  4. Max 10 punten voor een clean landing.
 4. Daarna is er per trick is er een competitie die aangeeft wie de beste trick heeft, dit wordt aan de hand van een stemmingsprocedure gedaan.
 5. Over de punten kan niet worden gecorrespondeerd.

Competition piont

Als je trick gefilmt is en goedgekeurd door de jury komt deze in de Competition. Hier wordt jou trick vergeleken met andere die dezelfde trick gedaan heeft. Hierbij kan je extra Competition points scoren met een maximum van 10 punten.

Als jou filmpje niet hoog genoeg scoord naar jou mening kan ja altijd een ander filmpje van dezelfde trick opsturen, je hoogste positie telt. 

Totaal aantal punten

Je punten in totaal (Experience points +  Competition piont) geeft aan in welke categorie je valt. Alle punten worden bij elkaar opgeteld om de totale ranking bij het Leaderboard te maken. je punten zijn per Trick terug te zijn in je profiel of bij mytricks. Probeel zoveel mogelijk verschillende tricks te filmpen en up te loaden. Laat jou beste tricks ranken en wordt een echte Kite Star!