Ons idee

Als kitesurfers zijn wij constant bezig onszelf te verbeteren, je wilt sneller, verder, hoger of nieuwe tricks leren. Dit doe je op het water als het een keer waait. Wat doe je als dit niet kan? Inderdaad dan kijk je filmpjes om ervan te leren. Hiervoor is Kitestars ontwikkeld. Wij willen de brug bouwen tussen de fun die je op het water hebt het competitie gevoel en de leermoment van erna. Zodat de competitie die er op het water is, ook verder gaat als het even niet waait. Naast enkel competitie is het leerproces wat erbij komt erg belangrijk. Zo willen we een kennisbank voor alle kitesurfers maken. Hierin willen we de Trick encyclopedie compleet vullen met daarbij tips en veel voorkomende fouten. Deze encyclopedie moet vrij toegankelijk zijn voor iedereen, Waar iedereen zijn eigen tips en tricks kan delen en toevoegen of tricks kan aanvullen. 

Wil jij hier deel van uitmaken?

Heb jij een trick of een tip voor een trick? Meld je aan en vul onze Trick encyclopedie aan! Wil je meedoen in met de online ranking schrijf je dan Hier aan en upload jou filmpjes.

Wil je meedenken of heb je toffe ideeen voor Kitestars? Neem dan Contact met ons op.  Heb je een commercieel doel neem dan contact op en stuur hier een mailtje.